DE SENASTE VECKORNA


 

Den senaste tiden har varit tuff, mycket som har hänt både på gott och ont. Skolan, jobbet och hemmet har krävt mycket utav mig och jag känner att jag har haft svårt att hinna med. De senaste dagarna har jag däremot känt att rutinerna har börjat kicka in och att jag har fått rullning på vardagen igen. Renoveringen här hemma går precis som den ska (trots att välja väggfärg är lika med dödsångest). Det bästa av allt är hur roligt jag och Patrik har trots att vissa processer är långa och slitsamma. Vi har också fantastiska föräldrar som hjälper till och stöttar oss igenom våra galna förslag. Just nu kunde jag inte vara på en bättre plats i livet! Jag är så tacksam för all kärlek jag har fått på sista tiden. 

 


Läs mer om:

1 kommentar

  1. Patrik at Brass&Gold

    Svara

    Väggfärgen kommer bli bra och jag tror att vi kommer överleva även om ångesten är på topp ;)

Kommentera