DAG TVÅ I STORSTADEN


 

Sitter just nu på Arlanda och reflekterar över vilken underbar helg jag har haft. En weekend där jag och Emma har tillåtit oss själva att slappna och vara i nuet. Vi har ätit gott, druckit fantastiskt och samlat på oss massor utav ny energi. 

Gårdagen spenderade vi på stan, julshoppingen är i full gång och jag kan ärligt säga att vi emellanåt blev lite hysteriska (pojken ifrån landet klarar inte av storstaden…). Men eftersom vi inte hade några planer eller tider att passa så föll sig lugnet över oss ganska snabbt. Shoppingen för min del blev inte överdriven, däremot hittade jag några guldkorn som jag är nöjd med. Lunchen åt vi på Sally Voltaire & Systrar, mycket fräscht och supergott. Efter shoppingen vilade vi en stund på hotellet, som sagt, att samla energi är viktigt! Senare på kvällen hade vi bord på Farang, vi beställde en avsmakningsmeny på åtta rätter. Jag och Emma vad mållösa när kvällen var slut, underbar mat och lokalen ska vi inte prata om, 5/5 for sure! 

 


Läs mer om:

Kommentera