MIN HELG


 

Vi startade helgen med att bjuda hem våra fina vänner på en härlig middag och vinkväll. Vi har världens bästa vänner och Patrik och jag är så tacksamma för de människor vi har runt omkring oss. Vi åt lyxiga pannbiffar med rotfrukter, sallad och en god fetaost-sås. Vi drack en god Champagne som vi fick i present och kvällen var mer än perfekt. 

 

 

I lördags tog vi en välbehövlig sovmorgon. När vi tillslut hade vaknat så sprang jag ner till vår närbutik och köpte en pain riche. Vi åt en god och stillsam frukost samtidigt som vi bläddrade i vår dagstidning. Jag uppskattar verkligen morgnar som dessa. 

 

 

Eftermiddagen spenderade vi tillsammans med mina föräldrar. Vi åt på en god Grekisk restaurang och fikade senare hemma hos oss. En jättebra dag som slutade i soffan med varsin vete-öl och TV. Tänk att en så banal grej som att kolla TV blir så mycket mysigare när man bor tillsammans. 

 

 

Söndagen idag har gått i renoveringens-tecken. Vi håller på att göra om vårt sovrum, vill ni läsa mer om detta så kolla in Patriks blogg här! Vi åt söndagsmiddag hemma hos Patriks föräldrar nu på kvällen, något som kom att bli ett toppenavslut på en fantastisk helg. 

 


Läs mer om:

Kommentera