TO DO LIST


Pinterest

Pinterest

Idag har jag planerat och strykt en massa saker som har varit på min to-do-list. Älskar känslan utav att vara produktiv. Idag har jag hunnit med alltifrån svara på viktiga mail, betala räkningar och boka jobbresor. Allt sånt som jag är expert på att skjuta framför mig. Nu ikväll har jag jobbat lite och nu sitter jag och Patrik framför varsin dator och myser. Imorgon ska jag försöka vara lika produktiv som idag om inte mer. Jag ska nämligen försöka ta mig till skolan och racer-skriva på tentan. Känner att det hade varit välbehövligt, har svårt att koncentrera mig här hemma när kattungarna är alldeles för bedårande. Förresten, jag sitter just nu och jobbar med ett ”mål-inför-2017-inlägg” som jag tänkte publicera imorgon. Håll utkik! 

Läs mer om:

Kommentera