EN LEDIG DAG I JULI

Idag har jag och Patrik haft en underbar dag! Vi har åkt runt på loppisar, promenerat på stan och ätit lunch på vår favoritrestaurang. Vi startade dagen med att uträtta några ärende och efter det drog vi ut på en oplanerad tur. Vi hittade några saker till lägenheten som vi har varit i stort behov av och jag hittade även två fina skjortor. Sedan bestämde vi oss för att besöka La Bon Vie på Davidshallstorg, jag åt musslor och Patrik lammfärsbiff. Jag kan varmt rekommendera denna restaurang, underbar mat och trevlig personal! Efteråt tog vi en snabb shoppingtur innan jag tillslut lämnade Patrik som skulle på AW med några kollegor. Jag har fixat och tagit det lugnt här hemma, ibland behöver jag lite ensamtid i lägenheten. Nu ska jag alldeles strax smörja in mig med en återfuktande mask och fortsätta kolla på Modern family.   

Läs mer om:

Kommentera