BÄSTA DAGEN

Tidigare var fredagen min favorit, men på sista tiden har jag börjat uppskatta lördagar mer och mer. Jag älskar att få vakna upp bredvid min kärlek, äta en lång och god frukost samtidigt som vi planerar dagen. Idag blev det en sån perfekt dag, vi blev väckta av ett SMS ifrån mina föräldrar som undrade om vi ville äta lunch i saluhallen. Sagt och gjort mötte vi upp mina föräldrar utanför saluhallen. Vi åt på Malmstens fisk och kök, det är en av våra favorit restauranger här i Lund. Underbar personal och fantastisk mat (speciellt deras fisksoppa!). 

Efter en kortare sväng på stan gick vi sedan hem, nu väntar lite städning innan vi ska göra oss klara för en festlig afton i Malmö. Vi ska hem till Patriks arbetskamrat som fyllt 30år. Jag är säker på att det kommer bli jättekul och jag ser framemot att få njuta av en ledig helg. 

Jag är för tillfället besatt av denim-jackor i den större modellen. Tycker det funkar så bra istället för en tjocktröja. Denna outfit tillsammans med mina loafers kommer nog bli en uttjatad kombination i sommar. 

Läs mer om:

Kommentera