2018 vart tog du vägen?

Samma sak varje år, vart tog året vägen? Hur kunde det gå så himla fort? 2018 har verkligen varit händelsernas år…

  • Klippte håret kort och blekte det
  • Firade 10år tillsammans med Patrik
  • Vi började planera vårt stundande sommarbröllop
  • Mina ungar presterade bättre än någonsin på tävlingsgolvet
  • Vi blev klara (nästan iaf…) med renoveringen av lägenheten
  • Sa upp mig från min arbetsplats
  • Reste till London två gånger på en månad
  • Ägnade universums varmaste sommar inomhus i lägenheten
  • Pluggade mer än någonsin

Jag kan ändå känna att dessa höjdpunkter beskriver en stor del av 2018. Jag har mycket att vara glad över och trots att livet känns grått och trist ibland så är jag ändå nöjd med livet. Jag är lyckligt lottad över att vi har möjlighet att bo i vår fantastiska lägenhet, Patrik jobbar för fullt med sitt drömjobb och jag är alldeles snart klar i skolan. Framtiden ligger framför oss och jag kan inte annat än se framemot vad 2019 har att erbjuda. Bröllop, nytt jobb, resor osv…

Läs mer om: Vardag

Kommentera