En bra start på veckan

Godmorgon på er! Jag har fått en fantastiskt bra start på veckan. Jag gick upp i god tid för att ge mig ut på en promenad, det soliga och krispiga vädret gjorde verkligen susen för humöret. Eftersom Patrik har forskningsperiod och kan styra över sin tid har vi hunnit med att äta en lång och god frukost tillsammans. Detta är något jag uppskattar och jag njuter till 100%. Alldeles strax kommer min fina vän Hanna hit och vi ska försöka stöka undan några skolprojekt samt äta en god lunch tillsammans.

Som jag berättade i förra inlägget så hade jag en väldigt bra söndag. Under dagen uträttade vi några ärende och eftersom vädret varierade så ville jag ha något varmt på mig. Jag är bokstavligt talat besatt av den orange stickade tröjan från H&M Studio. Den är behagligt och nästan för varm, men den är alldeles perfekt att ha på sig en kall höstdag.


Skor – Saint Laurent | Byxor – H&M trend | Stickad tröja – H&M studio | Skärp – Gucci | Jacka – Zara

Läs mer om:

1 kommentar

  1. Patrik at Brass&Gold

    Svara

    Så fint kille!

Kommentera