Så här såg jag ut i söndags

Efter ett par intensiva dagar i Göteborg har jag nu landat hemma i Skåne igen. Jag har haft det otroligt bra och jag är lyckligt lottad när det kommer till att ha fina vänner. Jag befann mig i Göteborg på grund av bokmässan. Jag och några kursare har jobbat för ett förlag som vi har haft kontakt med genom skolan. Väldigt lärorikt att få besöka mässan för första gången och det var mäktigt att få träffa personer som en ser upp till.

Eftersom jag kom hem sent i lördags kväll så blev söndagen en klassisk chill-dag. Jag och Patrik åkte däremot in till Malmö under eftermiddagen för att hämta ut en skjorta som har varit på lagning (Jag hann till och med göra lite shopping men mer om det i ett annat inlägg). Vi åt sedan en sen lunch innan vi åkte hem igen. Resten av kvällen spenderades i soffan tillsammans med varsin dator, skönt.

Skor – Gucci | Byxor & tröja – H&M | Kavaj – Second Hand

Läs mer om: Outfit of the day Vardag

Kommentera