Varför har min dag varit underbar?

Födelsedagar har alltid varit heliga i min familj. Detta är en tradition som jag tagit med mig till mitt och Patriks förhållande. Imorgon fyller han nämligen år och firandet började redan idag.

Vi startade dagen med en lyxig sovmorgon – tjejerna var också med vilket gjorde allt väldigt mycket mysigare. Efter en god frukost och lite fixande här hemma begav vi oss ut på stan. Jag bytte ett felköp och Patrik skulle uträtta några ärende. Vid lunch gick vi till Grand Hotel för en härlig måltid. Jag kan verkligen rekommendera deras nyrenoverade restaurang, jättefint och så god mat. Innan maten skålade vi i champagne och njöt av att få vara lediga tillsammans. Båda två åt schnitzel, jag drack ett underbart rött vin och Patrik tog en India Pale ale. Efteråt vandrade vi vidare på stan, med oss hem fick vi en fredagsbukett och en ny tavla till tavelväggen.

Alldeles strax ska vi på spex som Patriks kusin är med och arrangerar.


Skor – Saint Laurent | Byxor – H&M | Skinnjacka – Vintage | Väska – Louis Vuitton

Läs mer om: Outfit of the day Vardag

Kommentera