Vart har jag varit?

Det har varit mycket på senaste tiden, sorry! Vart tar veckorna vägen och hur kan det komma sig att det snart är november? Jag klagar i och för sig inte, december (favoriten) får gärna var här idag om den vill. De senaste dagarna har jag ägnat åt att varva ner efter helgen, jag drog nämligen på mig en ordentlig förkylning. Detta i kombination med en fullspäckad helg resulterade i en mer eller mindre död Peter. Idag känner jag att krafterna börjar komma tillbaka och alldeles strax ska jag till skolan för att pitcha ett miniprojekt som vi har jobbat med.

I måndags tog jag och Patrik oss en promenad upp mot saluhallen för att äta lunch tillsammans med Jonna. Det var hur härligt som helst och sushin på Wasabi är underbar! Efter en trevlig lunch och lite shopping strosade vi tillbaka hem igen för jobb och vilande. Jag älskar kombinationen nedan, enkelt, bekvämt och snyggt!

Skor – Saint Laurent | Denim – H&M | Tröja – blk dnm | Skinnjacka – Vintage | Skärp – Asos

Läs mer om: Outfit of the day Vardag

Kommentera