DÅLIG HELG OCH NY VÄSKA


Älskar mina nya skinnväska som jag köpte på second hand härom dagen! 


 

Update weekend

Idag är egentligen en riktigt tråkig och seg dag. Jag är sjuk och rastlös, kände redan igår att något var på gång i kroppen. Efter en heldag med stadsvandring i Köpenhamn så var jag trött och trodde det var därför jag mådde kasst. Dock så vaknade jag upp inatt med feberfrossa och helgen var helt plötsligt förstörd. Jag skulle nämligen ha befunnit mig i Norrköping idag för att imorgon åka till Katrineholm och tävlat. Eftersom jag ska tävla VM om mindre än två veckor så valde jag att avstå denna tävling. Det känns verkligen tråkigt, det var första gången för mig och My i en ny klass och vi kände oss förberedda (Jag har för övrigt världens bästa och mest stöttande vän och danspartner, vilken tjej, My du är fantastisk!). Det är även så att min grupp ska tävla för första gången imorgon och jag var jättetaggad på att få se dem! Jag kommer hålla alla mina tummar och tår för alla mina fina elever. Ni kommer rocka allihopa! 

 


Läs mer om:

Kommentera