A LOVELY FRIDAY

Dagen har varit helt fantastisk hittills, morgonen började med en mysig sovmorgon följt av en intensiv diskussion angående vem av mig och Patrik som skulle laga frukost, tyvärr förlorade jag. Samtidigt som vi proppade i oss den goda frukosten kollade vi på en ny (ny för mig) norsk serie som heter SKAM, Patrik visade den för mig tidigare i veckan och nu är jag fast. 

Vi hoppade sedan in i duschen och fixade oss inför en mysig vårstund i Malmö. Vi fixade en present samt köpte en plansch som vi har kollat på ett tag. Efter en snabb lunch i solen så körde jag Patrik till frisören och begav mig sedan hemåt. 

Nu har jag precis landat hemma för att vila och käka något litet. Om någon timme så ska jag och my ut och äta följt av konsert med Alcazar, kommer bli så roligt och nostalgin kommer flöda.  

Läs mer om:

2 kommentarer

 1. Patrik at Brass&Gold

  Svara

  Tack för en mysig dag finis :D

  • Jens-Peter Kjärsgård

   Svara

   Tack själv sötis!

Kommentera