EN BÄTTRE MÅNDAG

En måndag som denna så behövs de massor utav inspiration, jag fick psykos igår när jag var inne på pinterest. Allt helvitt talade till mig och idag svämmar min inspirationskorg över med bilder av människor eller ting klätt i vitt. Kan inte få nog utav det! 

Jag sitter förresten och käkar frukost nu, snart ska jag bege mig mot gymmet för lunch-spinning. Efter det tänkte jag köpa sushi och sätta mig någonstans för att börja skriva på min tenta som ska få avsluta delkurs tre i skolan. Vill bara få det överstökat så tänker att jag ska ösa på så mycket jag kan de kommande dagarna. Vi får väl se hur det går, jag är trots allt mr-gör-allt-i-sista-minuten, vi får hoppas på en förändring på det! 

Läs mer om:

1 kommentar

  1. Patrik at Brass&Gold

    Svara

    Vitt är fint :D

Kommentera