DAGAR I ÅRHUS

Min fina, grymma och underbara Patrik. Det finns säkert flera hundra positiva adjektiv jag kan använda för att beskriva hans personlighet. Han klarade det och vi klarade det. För sex år sedan när han ringde och sa att han hade kommit på in på läkarlinjen i Århus visste jag inte ifall jag skulle bli glad eller ledsen, ska jag vara ärlig blev jag nog mer ledsen. Vi skulle bo ifrån varandra i sex(!) år hur skulle det gå? Till en början försökte vi hitta på lösningar, skulle jag flytta dit och kanske pendla hem några gånger i månaden för att jobba, eller skulle vi kämpa och vara tillsammans på distans. Det sistnämnda kändes mest naturligt och så blev det. 

Tiden har gått förvånansvärt fort och jag är mer än glad att vi har tagit oss igenom dessa åren. Med stolthet i bröstet och med tårar i ögonen fick jag igår se min älskade Patrik skriva på läkarlöftet och ta examen. Nu är det plötsligt över, det vi har längtat efter så länge, den dagen är här! Vi bor i samma land, tyvärr inte på samma adress (än) men det känns fantastiskt bra ändå. Jag är lycklig och jag har nog inte riktigt förstått att vi nu börjar på ett nytt kapitel i vårt förhållande. 

Patriks fina kostym är ifrån Emilio och den valde han att matcha med sina guldskor ifrån Marc Jacobs. Gissa om jag är avundsjuk på de skorna!?

Patriks fina kostym är ifrån Emilio och den valde han att matcha med sina guldskor ifrån Marc Jacobs. Gissa om jag är avundsjuk på de skorna!?

Läs mer om:

Kommentera