BLICKA FRAMÅT OCH BAKÅT


 

Några bilder ifrån min och Patriks lilla promenad genom Lunds fina stadspark. Vi satte oss på bänken som vi för lite mer än åtta år sedan satt på när vi blev tillsammans. Mycket märkligt och fantastisk hur ett liv utvecklas och förändras. Där och då vågade jag inte tänka att jag och fina Patrik skulle dela våra liv tillsammans och nu har vi köpt en bostad ihop. Underbart eller hur? 

Helgen ska jag spendera i Kalmar och Stockholm, två workshops som ska genomföras. Jättekul och trevligt att få träffa elever och vänner igen. Detta blir min sista workshop på ett tag då fokuset måste ligga på flytten och lägenheten. Men det ska bli ganska skönt, samtidigt som det är lite vemodigt att tacka nej till erbjudande. Hoppas ni får en fin och varm helg, passa på och njut i sensommarvärmen! 

 


Läs mer om:

1 kommentar

  1. Patrik at Brass&Gold

    Svara

    Du är bra du!

Kommentera