MIN HELG #2


 

Några få bilder ifrån gårdagens tävling i Kalmar. Så himla roligt att få stå vid sidan av och heja men jag självklart blev jag taggad på att dansa. Motivationen är på topp igen! 

Vi började fredagen med att som vanligt cykla till skolan och åka till jobbet. På eftermiddagen när vi båda slutat packade vi våra väskor, hämtade Patriks kusin och drog mot Växjö för att övernatta i släktens stuga. Vi avslutade kvällen runt köksbordet med massor utav skratt och mysiga samtal. På lördagen steg jag och Patrik upp tidigt för att köra ytterligare några mil mot Kalmar. Hela dagen spenderades i en sporthall tillsammans med fina elever, kollegor och vänner. Så roligt att få träffa alla igen efter sommaruppehållet. Tävlingen slutade i bra tid och vi var tillbaka i stugan igen runt 20.00. Mycket trötta med glada! Söndagen gick åt till att ta oss hem igen, fixa lite med bilen och äta söndagsmiddag med mina föräldrar. En väldigt bra helg helt enkelt! 

 


Läs mer om:

Kommentera