BE A CLEVER MINIMALIST


 

Jag vet att hösten är här och att ”Less is more” inte riktigt är säsongens melodi. Men jag kan inte låta bli att bli inspirerad utav dessa tre krispiga looks. För att få din minimalistiska stil att se lite trendigare och exklusivare ut så tycker jag att du ska satsa på basplagg i bra material. Jag har själv valt att fokusera på material när jag shoppat inför den kommande hösten. Jag har precis fått hem en underbar polotröja i 100% merinoull, som kommer ifrån H&M Studio Collection. Så även kedjorna arbetar med ”rätt” material och därför kan man hitta plaggen till bra pris. Självklart stiger priset lite när materialet är bättre. Men både stilmässigt och miljömässigt är det mer hållbart! Kolla in H&M Trend eller Studio för bra basplagg med schyst kvalitet och pris! 

 


Läs mer om:

Kommentera