WHAT I WANT TO ACHIEVE


Mål inför 2017. 

Jag gillar inte att ha nyårslöfte, att bryta ett löfte känns så allvarligt och förnedrande för en själv. Däremot så har jag satt upp mål för vad jag vill uppnå eller utveckla under det kommande året. Jag har valt ut tre stycken mål som jag tänkte berätta lite mer om här. 

Självkänsla: Jag vill utveckla min personliga sida och bli en starkare individ. I många år har jag haft väldigt svårt för att tackla vad personer i min omgivning ska tycka om mig. Jag har väldigt lätt för att ta saker personligt och jag kan länge gå och oroa mig för helt onödiga saker. Jag vill bli bättre på att tro på mig själv och mina beslut. Ofta tvivlar jag fast att jag vet att jag har rätt! Jag ska även utmana mig själv att bli bättre på att sätta ner foten och säga ifrån. Som jag skrev i ett inlägg för några dagar sedan så ska 2017 bli året då jag ”Don´t Give a Fuck”. Jag måste helt enkelt bli lite mer bad ass! 

Kreativitet:  Jag vill fortsätta att ge mig själv tiden att vara kreativ. Jag vill bland annat bli mycket bättre på att fotografera och blogga. Vill få en rutin när det kommer till bloggandet, just nu har jag svårt att få in det i mina vardagsrutiner. Men med planering och struktur kommer det nog fungera! 

Socialt: Det senaste åren har jag varit dålig på att knyta kontakter. Det är inte så att jag inte vet hur man är social utan snarare att jag har svårt att hålla fast nya vänner. Jag tar inte tag i bjudningar eller träffar. Jag träffar så många fantastiska människor under varje år men det är tyvärr bara en bråkdel som jag faktiskt umgås med.  

Läs mer om:

Kommentera