Min nya jacka!

Det är måndag igen och för ovanlighetens skull så är jag taggad på en ny vecka. Idag vaknade jag upp till solsken och en härlig frukost. Patrik jobbar hemifrån idag så morgonen tillbringade vi tillsammans. Efter frukosten arbetade jag lite med bloggen och försökte lägga upp en plan för de kommande veckorna. Just nu sitter jag i skolan tillsammans med Hanna, vi har precis skickat in en uppgift och väntar nu på eftermiddagens föreläsning. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, kanske dricka ett glas vin och äta en god middag? Eller vad säger du Patrik?

Ps; Ser ni jackan på bilden nedan? Dagen efter att jag bloggat om puffar-jackets så hittade jag en på Humana Second Hand! Så nöjd!


Boots – Dr. Martens | Byxor – Weekday | Skärp – Gucci | Jacka – Second Hand | Tröja – H&M | Solglasögon – Prestige

1 kommentar

  1. Patrik

    Svara

    Vi kan dricka vin en annan dag! Och snygg jacka förresten, jag tar nog den till jobbet i morgon!

Kommentera