Min veckoplanering

God morgon på er! Jag vaknade för en liten stund sedan och sitter nu och dricker en kopp kaffe samtidigt som jag bläddrar igenom mina sociala medier. Jag ska alldeles strax slänga mig ett öga på kalendern och försöka få ett grepp på hur veckan ser ut. Jag tänkte dela med mig av hur mina dagar kommer se ut i stort:

Måndag – Onsdag: Jag kommer att kombinera skola med arbete på högsta möjliga nivå. Skolan på dagarna och arbetet på kvällarna.

Torsdag: Jag har inga lektioner i skolan och inte heller några timmar på arbetet inplanerat. Antagligen kommer jag behöva plugga lite och se till så att hemmet håller sig i skick. Städning, tvättning etc. Förhoppningsvis blir det ett glas rött och en god måltid på kvällen tillsammans med Patrik.

Fredag – Söndag: Jag flyger under fredagen upp til Stockholm för en helg fylld av arbete och nöje. Jag ska äntligen få träffa My efter hennes flytt. Lördagen kommer spenderas på danstävling och på kvällen går vi förhoppningsvis ut och njuter av varsin drink eller två. Söndagen kommer ägnas åt hemresa och planering inför kommande vecka.

Läs mer om:

Kommentera